Bratrening tester pilates på Nesøya.

Pilates er forskjellig på forskjellige treningssteder. Jeg prøvde pilates på Yoga Nesøya.

Vil du trene i en intim atmosfære, borte fra de storetreningsentrene kan pilates på nesøya være noe for deg! Timen ble holdt i et lite idrettshus med ballbaner utenfor. Vi var 16 stykker på timen, og det var nok maks antall det kunne være.

Instruktøren var rolig, og avslappet og klarte å skape engod atmosfære, selv med en del nye på timen. Hun klarte å holde  fokuset vårt gjennom hele timen, som varte i 70 minutter. Det var en konsentrert gjeng som pustet seg  gjennom timen.

Dette er pilates man kjenner godt. Harde oppvarmingsøvelser, etterfulgt av rene klassiske pilates øvelser. Mange av øvelsene foregår på gulvet, så det er anbefalt at man har med sin egen matte, og gjerne et håndklede.

Heidi (som instruktøren het) ledet oss godt gjennom alle øvelsene, og vi fikk trent hele kroppen uten for mye pause mellom øvelsene. Hun satte oss inn i øvelsene og forklarte nærmere dersom noen trengte det. Så alle vil kunne få et utbytte av denne treningen, både nybegynnere og godt øvede.

Vi avsluttet timen med gode strekkøvelser, og kjente godt at vi hadde jobbet gjennom hele kroppen!

Det var litt lite plass med så mange i salen, men alle gjorde sitt beste for at man ikke skulle få en arm eller tær i nesen. Jeg fikk
plass helt foran, så jeg så godt, og hadde greit med plass.