Grønnsakomelett

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Varier frokosten eller matpakken innimellom ved å lage en deilig omelett med masse grønnsaker, f.eks. kvelden før.

Dette er også en kjempefin måte å få brukt opp grønnsaker du har i kjøleskapet på.

Ingredienser

  • 1 stk sjalottløk
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk persillerot
  • 3 stk egg
  • 3 ss vann
  • 1 ss hakket frisk gressløk
  • salt og pepper
  • olje til steking

Fremgangsmåte

Skrell og finhakk løk. Skrell gulrot og persillerot og lag tynne strimler med en ostehøvel. Stek grønnsakene i olje i 4-5 minutter i en stekepanne.

Pisk sammen egg og vann og hell det over grønnsakene. Tilsette hakket gressløk og litt salt og pepper. La omeletten steke på middels varme til den stivner. Avkjøl. Skjær den i passe biter og legg i matpakken eller spis med brød til lunsj.

Kilde: Frukt.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Lesere av denne artiklen leste også

Meld deg på vårt nyhetsbrev