Kyllingsandwich

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Deilig og sunn matpakke, turmat eller lunsj. Kan lages med en egen vri, og serveres gjerne med oppskårne grønnsaker som tilbehør.

Porsjoner: 4 • Tid: 0-20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 kyllingfileter
2 ss Vita hjertego' Optimal olje
1 ts salt og pepper
40 g mager smøreost naturell
avocado
1 appelsin
1 isbergsalat
4 Vita hjertego' Ekstra Grove Rundstykker (stk)

Slik gjør du

  1. Del kyllingfiletene på langs, og strø salt og pepper over.
  2. Stek filetene i litt olje i pannen eller grill dem et par minutter på hver side.
  3. Smør kremost på brødet, legg på salatblader og skiver av avokado.
  4. Legg på kyllingfilet og press litt appelsinsaft over.
  5. Pakk hver sandwich inn i matpapir om de skal med på tur.
  6. Server oppskårne grønnsaker til.

Tips:
Kyllingfiletene kan også stekes på spidd på bålet. Sandwichen smaker også godt med marinert kalkunfilet.

Kommenter med Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev