Røkelaks-wrap

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Mer smak, mer nytelse.

Vi er ikke vant til slike oppfordringer i nøysomme Norge. Men ekspertene påstår til og med at det er sunt å nyte og da velger vi å tro dem.

Majones som smaksfremmer i oppskrifter er enestående. Prøv deg frem med dette gode eksemplet; wrap med røkelaks og hjertesunn majones. For å redusere saltmengden i oppskriften anbefales det at man kjøper lefser som inneholder minst mulig salt. Næringsberegningen i denne oppskriften er likevel gjort med lefser med vanlig saltmengde.

Disse wrapsene kan lages på forhånd og pakkes ned i nistekurven. Enkelt, godt og smakfullt sommermåltid.

Porsjoner: 4 • Tid: 0 - 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 stk lefse
1 pk
2 ts revet pepperrot
300 g røket laks
150 g issalat (finhakket)

Slik gjør du

  1. Legg lefsene utover kjøkkenbenken. Smør på ett godt lag med hjertego` majones iblandet finrevet pepperrot. Legg på tynne skiver røket laks og finhakket issalat. Pakk godt sammen.
  2. Server og nyt.

Kommenter med Facebook

Lesere av denne artiklen leste også

Meld deg på vårt nyhetsbrev