Røkelaks-wrap

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Mer smak, mer nytelse.

Vi er ikke vant til slike oppfordringer i nøysomme Norge. Men ekspertene påstår til og med at det er sunt å nyte og da velger vi å tro dem.

Annonse:
Majones som smaksfremmer i oppskrifter er enestående. Prøv deg frem med dette gode eksemplet; wrap med røkelaks og hjertesunn majones. For å redusere saltmengden i oppskriften anbefales det at man kjøper lefser som inneholder minst mulig salt. Næringsberegningen i denne oppskriften er likevel gjort med lefser med vanlig saltmengde.

Disse wrapsene kan lages på forhånd og pakkes ned i nistekurven. Enkelt, godt og smakfullt sommermåltid.

Porsjoner: 4 • Tid: 0 - 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 stk lefse
1 pk
2 ts revet pepperrot
300 g røket laks
150 g issalat (finhakket)

Slik gjør du

  1. Legg lefsene utover kjøkkenbenken. Smør på ett godt lag med hjertego` majones iblandet finrevet pepperrot. Legg på tynne skiver røket laks og finhakket issalat. Pakk godt sammen.
  2. Server og nyt.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev