Bruschetta med reker og avokado

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Verdens beste skalldyr får vi fra havet langs norskekysten.

Annonse:
Tradisjonelt lages italiensk bruschetta med tomat og hvitløk på ristet brød, vi lager det med reker og avokado som er en utsøkt smakskombinasjon.

Ingredienser

Til 4 personer

  • 600 g reker med skall, ca. 450 g rensede
  • 4 skiver landbrød
  • 1 stort fedd hvitløk
  • 1 godt moden avokado
  • 2 ts fin olivenolje
  • 2 ts balsamikoeddik
  • strimlet basilikum

Fremgangsmåte

Rens rekene.
Rist brødet. Rens og del hvitløkfeddet i to på langs og gni snittflaten på begge sider av det ristede brødet.
Del avokadoen, ta ut steinen og skjær fruktkjøttet i små terninger. Bland dem med rekene og fordel det på brødskivene.
Drypp over olje og eddik, dryss på basilikum og server bruschetta nylagd til lunsj.

Kilde: Godfisk.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Lesere av denne artiklen leste også

Meld deg på vårt nyhetsbrev