Omelettmuffins

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Hvorfor ikke lage omeletten i muffinsformer?

Enkelt og godt å ha i matpakken sammen med oppkuttede staver av forskjellige grønnsaker.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 4 ss lettmelk
  • 100 g revet hvitost
  • 100 g kokt skinke i biter
  • 12 stk rød cherrytomat - delt i to
  • 2 dl hakket frisk spinat

Fremgangsmåte

Rens og skyll spinaten godt. Legg bladene over på kjøkkenpapir og la de renne godt av seg. Hakk spinatbladene grovt. 

Egg og melk piskes lett.Tilsett revet ost, skinkebiter, halve cherrytomater og spinat.

Hell røren i muffinsformer og stek dem på 180 grader i ca. 15 minutter.

kilde: frukt.no

Kommenter med Facebook

Lesere av denne artiklen leste også

Meld deg på vårt nyhetsbrev