Omelett med skinke og asparges

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

En omelett kan stort sett fylles med det du måtte ha i kjøleskapet.

Annonse:
Skinke og frisk asparges er kanskje noe av det aller beste du kan fylle den med.

Porsjoner: 1 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 stk egg
2 ss vann
litt salt
½ ss margarin til steking

Fyll:
2 stk frisk grønn asparges
2 skive kokt skinke i strimler

Slik gjør du

  1. Skrell aspargesene, del dem i mindre biter og kok i lettsaltet vann noen minutter. Ta dem opp.
  2. Visp egg, vann og salt lett sammen.
  3. Legg en klatt margarin i stekepannen. Når den freser, heller du eggemassen i pannen. Skyv massen inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Bruk stekespade av tre eller plast. Når massen er stivnet kan du legge på fyllet på én side, og så brette den ene halvparten over.
  4. Hvelv omeletten forsiktig over på tallerken slik at undersiden kommer opp.

Server med brød.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev