Tørkede klementinskiver

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Sunn og god snacks som er perfekt til pynt og dekorasjon.

Det er tid for klementiner, men alle som kjøper klementiner vet at de siste som er igjen i fruktfatet kanskje ikke er like spennende som de nyinnkjøpte. Disse klementinene passer perfekt til å lage tørkede klementinskiver av!

Ikke bare får du en sunn snacks, eller fin pynt, men du slipper å kaste mat som kan spises.

Slik gjør du det

Vask klementinene godt og skjær dem deretter i tynne skiver. Legg skivene på bakepapir og tørk dem på 50-60 grader i ovnen i noen timer. Deretter lar du de lufttørke til de blir sprø.

Du kan ev. skru opp varmen litt hvis du synes det tar for lang tid, men da må du passe godt på slik at skivene ikke blir brent. Du velger selv om du lar skallet være på, eller om du skreller klementinene før du tørker dem.

Kilde: Frukt.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev