Appelsincarpaccio med granateple

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Saftig, lett og lettlaget dessert med appelsiner hvor vi har tilsatt granateple og kardemomme.

Et klatt pisket krem eller vaniljekesam over smaker kjempegodt.

Ingredienser

  • 4 stk appelsin
  • 1 stk granateple
  • 1 ss sukker
  • ½ ss malt kardemomme

Fremgangsmåte

Skrell appelsinene og skjær dem i tynne skiver.

Skjær rundt skallet på granateplet (kun i skallet) og brekk delene fra hverandre. På denne måten unngår du å søle med saften. Saften setter fort flekker, så pass på.

Pirk ut kjernene i granateplet ved å brekke skallet i flere deler, eller å slå skallet med en tresleiv over en bolle.

Bland sammen kardemomme og sukker.

Legg appelsinskiver utover på et fat. Strø over kardemommen, sukkeret og granateplekjernene.

La salaten stå kjøling til servering.

Server desserten med pisket kremfløte.

Kilde: Frukt.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev