Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

© 2011 - 2017 BraMat AS
Annonse:
Annonse:

Et sunt lite måltid på pinne.

Blåbær og fersken er en deilig smakskombo som funker særdeles godt til desserter, kaker – og selvfølgelig ispinner! Ispinnene får en helt fantastisk farge av blåbærene og en ekstra dybde i smaken med ferskenyoghurten. Mettende er de også!

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 2 beger fruktyoghurt 0% (vi brukte Double 0 % med fersken og pasjonsfrukt)
  • 250 g dypfryste blåbær
  • 2 ts sitronsaft
  • 10 g chiafrø
  • 1 dl ekstra lett melk (eller den melken du foretrekker)
  • 1 ss flytende honning (kan sløyfes)

Slik gjør du det

Rør sammen alle ingrediensene og la dem stå i kjøleskapet i minst 4 timer – helst 8.
Ta ingrediensene ut av kjøleskapet og blend dem godt sammen. Ha i litt ekstra melk om blandingen din er litt tørr og vanskelig å blende. Smak på blandingen og juster med litt flytende honning om du synes ispinnene bør være litt søtere. Her varierer smaken mye – så det er viktig at du får ispinner du synes er gode! Hell ispinneblandingen i formene og frys.

Har du selvplukkede blåbær er du heldig – vi andre får nøye oss med butikkbær, men smaken er uansett magisk!

Kilde: Melk.no
Annonse:
Annonse: