Kjøleskapsgrøt på pinne

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Et sunt lite måltid på pinne.

Blåbær og fersken er en deilig smakskombo som funker særdeles godt til desserter, kaker – og selvfølgelig ispinner! Ispinnene får en helt fantastisk farge av blåbærene og en ekstra dybde i smaken med ferskenyoghurten. Mettende er de også!

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 2 beger fruktyoghurt 0% (vi brukte Double 0 % med fersken og pasjonsfrukt)
  • 250 g dypfryste blåbær
  • 2 ts sitronsaft
  • 10 g chiafrø
  • 1 dl ekstra lett melk (eller den melken du foretrekker)
  • 1 ss flytende honning (kan sløyfes)

Slik gjør du det

Rør sammen alle ingrediensene og la dem stå i kjøleskapet i minst 4 timer – helst 8.
Ta ingrediensene ut av kjøleskapet og blend dem godt sammen. Ha i litt ekstra melk om blandingen din er litt tørr og vanskelig å blende. Smak på blandingen og juster med litt flytende honning om du synes ispinnene bør være litt søtere. Her varierer smaken mye – så det er viktig at du får ispinner du synes er gode! Hell ispinneblandingen i formene og frys.

Har du selvplukkede blåbær er du heldig – vi andre får nøye oss med butikkbær, men smaken er uansett magisk!

Kilde: Melk.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev