Annonse:

sunn vaar 2017

 
 

Vannmelon med fetaost

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Perfekt mat til 17. mai bordet!

Annonse:
En spenstig og superenkel liten rett f.eks. til tapasbordet. Gøyal forrett til grillmaten og spekematen, eller som 'ostedessert' etter et bedre måltid.

Ingredienser

  1. 500 g vannmelon i store terninger
  2. 100 g fetaost i skiver
  3. 4 stk finsnittet vårløk
  4. 4 ss pinjekjerner
  5. grovkvernet pepper etter smak

Fremgangsmåte

Skrell vannmelonen og skjær den i store terninger på ca. 3x3 cm. Skjær fetaost i skiver og legg på toppen av vannmelonterningene.

Rist pinjekjerner i en varm tørr panne før de drysses over sammen med vårløk.

Kvern over litt pepper rett før servering.

Kilde: Frukt.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Annonse: