Dansk rugbrød med pastrami, løk og pepperrotkrem

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Annonse:
Godt når du vil ha en rask blings, men likevel ha det lille ekstra. Danskene kan rugbrød og pålegg.

Porsjoner: 2 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetgrad: Enkel

Ingredienser

12 skive løvtynn pastrami
2 skive grovt rugbrød
10 g smør
12 blad ruccula
½ stk rødløk i skiver
4 ss lettrømme
1 ss pepperrot på tube

Slik gjør du

  1. Ha smør og salat på en skive rugbrød.
  2. Legg over rikelig med pastrami og rød løk
  3. Rør sammen rømme med pepperrot fra tube. Hell dressingen over.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 296 kcal
Protein 18,6 g
Fett 17,2 g
Karbohydrater 16,7 g
Jern 2,3 g

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev