Annonse:

sunn vaar 2017

 
 

Fransk potet- og purresalat

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Annonse:
En veldig god og enkel potetsalat. Sommerlig og frisk. Kan anbefales.

Porsjoner:

Ingredienser

10 stk ferskpotet
1 stk purre
 
Vinaigrette:
4 ss olje
1 ss eddik
1 båt hvitløk presset
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss finhakket friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)

Slik gjør du

  1. Bland sammen ingrediensene til vinaigretten og la den stå og trekke smak en liten stund.
  2. Vask potetene godt og kok dem i lettsaltet vann til de er møre.
  3. Rens og del purren i tynne ringer som du enten dypper raskt i kokende vann eller surrer lett i stekepannen.
  4. Del potetene i skiver mens de ennå er varme og legg dem lagvis med purre på et fat eller i en bolle. Hell over vinaigretten og server straks.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 212 kcal
Protein 3,2 g
Fett 13,3 g
Karbohydrater 20,0 g
Jern 1,7 mg

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Annonse: