Annonse:

sunn vaar 2017

 
 

Nykålsalat med quinoa og granateple

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Stappfull av smak og antioksidanter. 

 

Annonse:
En velsmakende og mettende matsalat med snittet nykål, vårløk og granateplekjerner smakt til med hakket koriander og limesaft. Server den alene f.eks. med godt brød til.

Ingredienser

  • 1 stk nykål, sommerkål
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk granateple
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 100 g quinoa
  • saften av 1 stk lime
  • pepper

Fremgangsmåte

Skyll quinoaen og kok den som anvist på pakken, gjerne i vann tilsatt buljong. Avkjøl og rist kornene fra hverandre f.eks. med en gaffel.

Skyll kål og vårløk og finsnitt dem. Del granateplet ved å skjære et snitt rundt skallet diagonalt (NB. Bare i skallet). Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene. Finhakk koriander.

Bland alle ingrediensene sammen, men spar noen granateplekjerner til pynt.

Press limesaft over salaten og litt nykvernet pepper.

Kilde: Frukt.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Annonse: