Gratinert torsk

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Torsk gratinert med mozzarella. Enklere og bedre kan det ikke bli.

Bruk gjerne andre graønnsaker som grønne bønner eller gulrøtter ved siden av også. 

Ingredienser

4 porsjoner

  • 800 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 l vann
  • 100 g salt
  • 100 g mozzarella, fersk
  • Tilbehør
  • 300 g mandelpotet
  • 1 stk brokkoli
  • 50 g smør
  • flaksalt
  • pepper, grovmalt

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 200 °C.
Skjær torsken i serveringsstykker.
Rør sammen kaldt vann og salt til saltet er oppløst.
La torskestykkene ligge i saltlaken i 10 minutter, ta dem ut og tørk dem godt med tørkepapir.
Legg stykkene på et stekebrett med bakepapir og legg en skive mozzarella på hvert stykke.
Stek fisken i stekeovnen i ca. 8 minutter.

Tilbehør
Vask potetene godt, skjær i tykke skiver og kok dem møre i vann.
Del brokkolien opp i små buketter og kok sammen med potetene i 1 minutt når potetene er ferdige.
Sil av kokevannet og vend grønnsakene i smør, salt og pepper.
Server gratinert torsk med potet og brokkoli.

Kilde: Godfisk.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev