Furulysalat

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Passer til skinkestek, svinekoteletter, grillmat og spekemat.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

½ stk hodekål
2 stk appelsin
1 dl rosiner
1 ts sukker
2 ss sitronsaft
50 g grovhakkede hasselnøtter (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Snitt kålen fint opp.
  2. Skjær skallet av appelsinen slik at du får med den hvite hinnen. Skjær ut appelsinbåtene slik at de blir fri for hinner.
  3. Bland sammen rosiner og evt. nøtter og ha over i en bolle.
  4. Rør sukkeret ut i sitronsaften og hell over salaten.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 183 kcal
Protein 5,0 g
Fett 6,9 g
Karbohydrater 24,4 g
Jern 1,3 mg

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev