Pastalaks

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Barnas fiskefavoritt. 

Barn liker både pasta og laks, så pastalaks blir nok en rett som faller i smak. Den er også rask og enkel å lage, så dette blir en oppskrift du helt sikkert vil prøve igjen.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 600 g laksefilet, uten skinn og bein
  • 4 pors pasta
  • 0,5 stk purre
  • 0,5 stk blomkål
  • 150 g erter, fryst
  • 3 dl matfløte
  • 1,5 dl matyoghurt
  • salt og pepper
  • gressløk

Framgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Skjær laks i terninger.

Skjær purre i skiver og del blomkål i små buketter.

Kok purre, blomkål og erter i fløten.

Rør inn matyoghurt og smak til med salt og pepper.

Legg i laksen og la trekke i 1-2 minutter, til laksen er gjennomkokt.

Pynt gjerne med hakket gressløk når pastaen serveres.

Kilde: Godfisk.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Lesere av denne artiklen leste også

Meld deg på vårt nyhetsbrev