Gresk kylling

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Annonse:
Grillet kyllinglår sammen med de greske smakene fra fetaost og sorte oliven kan man lett bli i sprudlende humør av. Mat smaker utvilsomt godt, selv om man gjør det superenkelt.

Porsjoner: 4 • Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 stk grillet kyllinglår
4 stk tomat
1 stk hakket rødløk
1 boks blandet marinert fetaost
20 stk sorte oliven
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.
  2. Skjær tomatene i skiver og hakk rødløken.
  3. Legg på fetaost og oliven, og fordel oljen fra fetaosten over salaten rett før servering. Krydre med salt og pepper. Pynt evt. med litt salat og server med godt brød.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 374 kcal
Protein 26,8 g
Fett 28,4 g
Karbohydrater 2,7 g
Jern 1,8 mg

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev