Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

© 2011 - 2017 BraMat AS
Annonse:
Annonse:

Svinefileten er så mild på smak, at den passer til de fleste krydder og grønnsaker. Nydelig med smak av fennikel!

Porsjoner: 4 • Tid: under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser 

600 g ytrefilet av svin
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss flytende margarin

Fennikelsalat

1 fennikel i tynne skriver
1 rødløk i tynne ringer 2 appelsin i skiver
2 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik
1 dl hakket frisk dill

Slik gjør du

  1. Krydre filetene med salt og pepper og eventuelt annet krydder du liker, og stek det 2-3 minutter på hver side.
  2. Skjær fennikel i tynne skiver. Skrell appelsinene, del dem i to og skjær dem i skiver. Ha alt i en bolle.
  3. Hell over olivenolje og balsamico. Bland sammen og vend til slutt inn hakket dill.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 301 kcal
Protein 34,7 g
Fett 12,9 g
   mettet fett 2,1 g
   enumettet fett 7,1 g
   flerumettet fett 2,8 g
Kolesterol 91 mg
Karbohydrat 9,0 g
   sukkerarter  
Kostfiber 3,2 g
Kalsium 77 mg
Jern 1,4 mg
Natrium 815 mg
Vitamin D 0,4 μg
Folat 39 μg
Vitamin C 36 mg
Annonse:
Annonse: