Kremet grønnsakssuppe med reker, laks og torsk

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

En fin måte å få i barna både fisk og grønnsaker.

Dette er en fyldig suppe basert på grønnsaker som moses. Denne suppebasisen kan lages på forhånd så det bare er å koke opp og tilsette laks, torsk og reker.

Ingredienser

  • 150 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 150 g laksefilet, uten skinn og bein
  • 100 g reker, uten skall
  • 2 stk sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stk purre
  • 2 stk potet
  • 2 stk gulrot
  • 1 ss rapsolje
  • 5 dl grønnsaksbuljong
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 100 g erter, fryst
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Skjær torsk og laks i biter og dryss over litt salt og pepper. Finhakk sjalottløk og hvitløk.
Skjær purre i ringer, og skrell og skjær potet og gulrot i terninger. Surr sjalottløk, hvitløk, purre, potet og gulrot i rapsolje til løken blir blank.

Annonse:
Tilsett grønnsaksbuljong og kok i 10 minutter.Tilsett kremfløte og kok videre i 5 minutter.

Mos til en jevn suppe med en håndmoser eller stavmikser. Smak til med salt, pepper og hvitvinseddik.

Legg fiskebitene og ertene i suppen, og kok opp.

La suppen trekke i noen minutter.

Ha rekene i suppe rett før servering.

Server suppen straks.

Kilde: Godfisk.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev