Lammefilet med ratatouille

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Annonse:
Lammefilet med ratatouille.

Ingredienser lammefilet

350 g lammefilet
1 fedd hvitløk
½ ts rosmarin
Olivenolje
Salt, pepper
4 kokte poteter

Ingredienser ratatouille

1 squash
1 liten aubergine
1 løk
2 røde paprika
1 gul paprika
1 boks hakkete tomater
1 fedd hvitløk
Olivenolje
Salt, pepper

Slik gjør du

  1. Sett først potetene til koking, og begynn deretter å lage ratatouille.
  2. Skjær grønnsakene i store biter og fres dem i en stekepanne i litt olivenolje. Press nedi hvitløk og smak til med salt og pepper. Tilsett en boks med tomater og la det hele småkoke i 10-15 minutter.
  3. Finhakk hvitløken og bland med rosmarin. Smør blandingen på kjøttet. Varm olivenoljen i pannen og stek kjøttet til det er brunt utenpå og lyserosa inni. Salt og pepper etter smak.
  4. Server med ratatouille og poteter.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev