Lammefilet med ratatouille

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Lammefilet med ratatouille.

Ingredienser lammefilet

350 g lammefilet
1 fedd hvitløk
½ ts rosmarin
Olivenolje
Salt, pepper
4 kokte poteter

Ingredienser ratatouille

1 squash
1 liten aubergine
1 løk
2 røde paprika
1 gul paprika
1 boks hakkete tomater
1 fedd hvitløk
Olivenolje
Salt, pepper

Slik gjør du

  1. Sett først potetene til koking, og begynn deretter å lage ratatouille.
  2. Skjær grønnsakene i store biter og fres dem i en stekepanne i litt olivenolje. Press nedi hvitløk og smak til med salt og pepper. Tilsett en boks med tomater og la det hele småkoke i 10-15 minutter.
  3. Finhakk hvitløken og bland med rosmarin. Smør blandingen på kjøttet. Varm olivenoljen i pannen og stek kjøttet til det er brunt utenpå og lyserosa inni. Salt og pepper etter smak.
  4. Server med ratatouille og poteter.

Kommenter med Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev