Torsk i ovn

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

 Torsk i ovn er noe av det enkleste du kan lage.

Her kan du bruke det du har av grønnsaker i kjøleskapet hvis du ikke har det som står i oppskriften. Og sausen, den velger du etter ønske.

Ingredienser 

4 porsjoner

  • 800 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 stk purre
  • 2 stilker selleri
  • 2 stk gulrot
  • 5 dl vann
  • 12 stk cherrytomat
  • 1 pose fiskesaus
  • 100 g ost, revet
  • salt og pepper
  • timian

Tilbehør

  • potet

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 180 °C. Skjær torsken i serveringsstykker. Skjær purre og selleri i biter, og gulrot i terninger.

Kok opp vann og kok grønnsakene i 2 minutter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene over i en smurt ildfast form.

Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt, pepper og timian.

Lag fiskesausen etter anvisning på pakken og hell den over fisken.

Strø over ost, og stek retten i stekeovn i ca. 15 minutter.

Server med kokt potet.

Tips: Du kan også bruke ferdig grønnsaksblanding. Bruker du fryst blanding bør den være halvtint før du har den i formen.

Kilde: Godfisk

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev