Kyllingwok

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Wok i vei, dette er både raskt og magert.

Porsjoner: 2 •Tid: under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel.

Ingredienser

2 stk kyllingfilet i strimler
2 båt finhakket hvitløk
1 ts finhakket frisk ingefær
½ stk finhakket rød chili
1 pose ferdig woksaus
1 bunt vårløk ½ stk rød paprika
1 stk gulrot
1 pk nudler
½ ts pepper
ca.2 ss olje til steking

Slik gjør du

  1. Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med en halv pose med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  2. Skjær vårløk i ringer, og paprika og gulrot i biter.
  3. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
  4. Fres kjøttet raskt i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudlene forsiktig sammen til slutt.
  5. Tilsett resten av woksausen og smak til med pepper og eventuelt salt.

Server kyllingwok i følge med kokt ris.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev