Mutterns chiligryte

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Mutterns chiligryte.

Ingredienser

300 g karbonadedeig
1 løk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
½-1 rød chili, fjern frø og finhakk
2 ts chilipulver
1 boks knuste tomater
1 boks tomatbønner
1 boks røde chili bønner
salt og pepper
olivenolje
2 porsjoner ris
Salat

Slik gjør du

  1. Fres løk og hvitløk mykt i litt olivenolje.
  2. Ha i kjøttet og fres videre til kjøttet er brunt, krydre med litt salt, pepper og chili. Rør inn knuste tomater. Kok opp, legg på lokk og la det småkoke i 1/2 time.
  3. Ta av lokket og kok videre i 15 minutter. Smak til med salt og pepper. Bønnene has i mot slutten av koketiden, og skal bare varmes før retten serveres. Serveres med ris og salat.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Lesere av denne artiklen leste også

Meld deg på vårt nyhetsbrev