Biff med Hans sterke brokkoli

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Annonse:
Biff med Hans sterke brokkoli.

Ingredienser biff

300-400 g indrefilet
20 sjampinjong
1 løk
Grov pepper
Soyasaus
Noen dråper presset sitron
Olivenolje eller smør
2 poteter

Ingredienser Hans sterke brokkoli

1 bunt brokkoli kuttet i biter
3 fedd finhakket hvitløk
1 rød chili uten stener
2 ss olje

Slik gjør du

  1. Vask potetene og skjær et kryss på toppen av dem før de settes inn i ovnen på 200 grader. Potetene er ferdige når skallet er sprøtt og poteten er gjennomkokt (ca. 40-60 minutter).
  2. Kutt sjampinjongen i skiver og stek i litt olivenolje. Dryss over pepper, og hell over noen dråper soyaolje og evt. litt presset sitron. Når sjampinjongene er brune settes de til side.
  3. Kutt løken i tynne skiver og stek den til den er gylden før du setter den til side.
  4. Nå begynner du på brokkolien. Varm opp olje, ha nedi opphakket chili og finhakket hvitløk, Legg nedi brokkoli, og rist rundt slik at oljen fordeler seg. Vent en liten stund til brokkolien blir litt brun i kantene. Hell over en kopp vann, sett på lokk og vent ca. 3 minutter.
  5. Stek indrefileten så mye du ønsker, og legg løk og sjampinjong i pannen rett før servering slik at det blir varmt.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev