Grillede koteletter med mangosaus

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Koteletter er billig, enkel og rask grillmat til travle hverdager. Koteletter er også noe barn liker.

Annonse:
Hvis du skjærer bort fettranden, blir denne retten et magert alternativ. Men grill gjerne med fettranden på, så blir ikke koteletten tørr.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

800 g kotelett av svin
1⁄2 ts salt 1⁄2 ts pepper

Slik gjør du

  1. Ha salt og pepper på kotelettene og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side.
  2. Legg kotelettene over på aluminiumsfolie på grillen, legg over lokket og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.

Server med mangosaus og aspargessalat.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 290 kcal
Protein 37,6 g
Fett 10,4 g
Karbohydrater 11,9 g
Jern 1,9 mg

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev