Torskepanne

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Torsk er allsidig mat og kan brukes til mye. Hvorfor ikke prøve en ny variant?

Torsk i panne er en varm velsmakende middagsrett med et deilig hint av østen.

Ingredienser

4 porsjoner

  •  800 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 ts salt
  • 1 stk purre
  • 1 stk paprika, rød
  • 2 ss rapsolje
  • 2 dl matfløte
  • 1 terning fiskebuljong
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 ss curry paste, rød

Tilbehør

  • ris

Fremgangsmåte

Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.

Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk. Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.

Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp.

Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.

Server med ris ved siden av.

Kilde: godfisk.no

Kommenter med Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev