Annonse:

sunn vaar 2017

 
 

Grillet kylling med persillepasta

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Denne oppskriften anbefaler vi når du er opptatt av at maten ikke skal være for fet og inneholde for mange kalorier. Fjern skinnet på kyllingen for å spare flere kalorier.

Annonse:
Porsjoner: 3 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 stk grillet kylling (1000 grams råvekt)
270 g båndspagetti
2 stk gulrot
2 ss olivenolje
3 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du

  1. Del grillet kylling i serveringsstykker, og varm den eventuelt i stekeovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter.
  2. Skjær lange skiver av gulrøttene med en ostehøvel. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, og la gulrotskivene få koke med de siste par minuttene til de er møre.
  3. Hell av kokevannet og bland pastaen med litt god olivenolje og hakket kruspersille.

Tips: Server gjerne med søt chilisaus ved siden av.

Kilde: Matprat.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Annonse: