Grillet ytrefilet av svin i skiver

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Grillmat nesten uten fett, slik grilles den for å bli saftig!

Annonse:
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

800 g ytrefilet av svin i skiver
1 ts salt
1⁄2 ts pepper
2 ss olje

Slik gjør du

  1. Start med å pensle olje på ytrefiletskivene. Krydre med salt og pepper.
  2. Grill i 3 til 5 minutter på hver side på medium varm grill.

Til dette passer det godt med eksotisk grillsaus og grønn salat.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 264 kcal
Protein 44,4 g
Fett 9,6 g
Karbohydrater 0,2 g
Jern 1,5 mg
Kilde: Matprat.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev