Grønn suppe med svinekjøtt

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Har du en travel hverdag, men er glad i mat og vil leve sunt? Ha alltid renskåret svinekjøtt for hånden! Svinekjøtt har høyt proteininnhold og lavt fettinnhold.

Annonse:
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

Ca.500 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss margarin eller olje til steking
Ca.500 g dypfryste erter
4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
1 ts salt
1⁄2 ts pepper
1 boks hermetiske maiskorn, liten boks med paprikabiter

Slik gjør du

  1. Lag suppe av erter og buljong ved å kjøre ingrediensene i en foodprosessor eller bruk stavmixer for å gi den en jevn konsistens.
  2. Stek kjøttet sammen med margarin/olje i en stekepanne, krydre.
  3. Smak til suppa med salt og pepper. Legg en stor skje kjøtt og mais i hver suppeskål, og hell i suppe.

Server med brød.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 307 kcal
Protein 46,8 g
Fett 28,4 g
Karbohydrater 25,0 g
Jern 4,5 mg
Kilde: Matprat.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev