Grønnsaksmiks

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Ha god og varm panne og stek grønnsakene raskt rett før du vil servere dem, grønnsakene er best når de får beholde litt tyggemotstand og være litt sprø.

Porsjoner: 8 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

100 g sukkererter
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
2 stk vårløk
1 stk bukett brokkoli
1 ss olje til steking
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del grønnsakene i strimler eller store biter.
  1. Surr dem raskt i en varm panne i et par minutter. Dryss med salt og pepper.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 27 kcal
Protein 1,0 g
Fett 1,7 g
Karbohydrater 2,1 g
Jern 0,4 mg
Kilde: Matprat.no

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev