Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

© 2011 - 2017 BraMat AS
Annonse:
Annonse:

Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.

Dette er en sunn, mager, spennende og spicy rett. Lett å lage er den også!

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

600 g i skiver ytrefilet av svin
1 ts salt
½ ts sitronpepper
2 ss olje
1 stk spisskål eller sommerkål
2 båt hvitløk
1 stk rød chili
2 dl eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.
  2. Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.
  3. Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.
  4. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.
  5. Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.
Annonse:
Annonse: