Annonse:

sunn vaar 2017

 
 

Ytrefilet med chilikål

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.

Annonse:
Dette er en sunn, mager, spennende og spicy rett. Lett å lage er den også!

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

600 g i skiver ytrefilet av svin
1 ts salt
½ ts sitronpepper
2 ss olje
1 stk spisskål eller sommerkål
2 båt hvitløk
1 stk rød chili
2 dl eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.
  2. Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.
  3. Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.
  4. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.
  5. Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Annonse: