Ytrefilet med aspargesbønner

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.

Annonse:
Dette er en sunn, mager, spennende og spicy rett. Lett å lage er den også!

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

600 g ytrefilet av svin ca. 1 cm tykke skiver
½ ts peppermiks
½ ts salt
2 ss olivenolje til steking
1 båt hvitløk
1 boks hermetiske tomater
½ ts tørket oregano
½ ts pepper
250 g frosne aspargesbønner
½ ts salt

Slik gjør du

  1. Ha finhakket hvitløk, hermetiske tomater, oregano og pepper i en kjele. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.
  2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.
  3. Krydre skivene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1 -2 minutt på hver side. Etterstek på svak varme til de så vidt er gjennomstekte
  4. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.

Serveres straks med baguetter eller olivenbrød.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev