Annonse:

sunn vaar 2017

 
 

Ytrefilet med bulgur og bønner

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Er du på utkikk etter en god hverdagsmiddag som både er sunn å spise og rask å lage?

Annonse:
Vårt forslag er skiver av svin ytrefilet med bulgur og bønner. Veldig godt!

Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel

Ingredienser

Ca.600 g ytrefilet av svin i skiver
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss margarin eller olje til steking
3 dl bulgur
2 pk aspargesbønner
1 pose sjysaus
1 ts tørket timian

Slik gjør du

  1. Kok bulgur etter anvisning på pakken
  2. Ha bulguren i en stekepanne, sammen med bønner. La det steke til bønnnene er møre (ca 5 minutter).
  3. Lag sjysausen etter anvisning på posen. Tilsett timian.
  4. Krydre ytrefiletene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme et par minutter.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Annonse: