Kylling

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

En rask og smakfull hverdagsgryte med kylling, grønne bønner og spinat.

Porsjoner: 4

Ingredienser

1 brett haricots verts
2 rødløk
3 tomater
600 g kyllingfilet
1 dl crème fraîche
1 pose skylt babyspinat
½ ss buljongpulver (alt. ½ terning)
1 ss nøytral olje
½ dl tomatpuré
1 ss karri
1 ts tørket ingefær
½ krm cayennepepper
salt
ris/gryn til 4 personer

Slik gjør du

    1. Skjær haricot verts i 2 cm lange biter.
    2. Kok ris/gryn til 4 personer og la haricot verts-bitene koke med de siste 3 min.
    3. Kutt rødløken og tomatene i grove biter. Skjær kyllingfiletene i 1 cm tykke strimler.
    4. Varm opp 1 ss nøytral olje i en gryte. Tilsett tomatpuré, karri, rødløken og tomatene. Fres på høy varme i 2 min.
    5. Tilsett deretter 1 dl vann, crème fraîche, buljongpulver, tørket ingefær, og cayennepepper og miks med en stavmikser .
    6. Legg kyllingen i gryta og la det putre på middels varme i ca. 12 min. Rør om av og til.
    7. Trekk gryten av platen og bland inn babyspinat.
    8. Server kyllingcurryen med ris/gryn og haricots verts.
      Kilde: matenerklar.no

      Kommenter med Facebook

      Annonse:

      Meld deg på vårt nyhetsbrev