Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

© 2011 - 2017 BraMat AS
Annonse:
Annonse:

En rask og smakfull hverdagsgryte med kylling, grønne bønner og spinat.

Porsjoner: 4

Ingredienser

1 brett haricots verts
2 rødløk
3 tomater
600 g kyllingfilet
1 dl crème fraîche
1 pose skylt babyspinat
½ ss buljongpulver (alt. ½ terning)
1 ss nøytral olje
½ dl tomatpuré
1 ss karri
1 ts tørket ingefær
½ krm cayennepepper
salt
ris/gryn til 4 personer

Slik gjør du

    1. Skjær haricot verts i 2 cm lange biter.
    2. Kok ris/gryn til 4 personer og la haricot verts-bitene koke med de siste 3 min.
    3. Kutt rødløken og tomatene i grove biter. Skjær kyllingfiletene i 1 cm tykke strimler.
    4. Varm opp 1 ss nøytral olje i en gryte. Tilsett tomatpuré, karri, rødløken og tomatene. Fres på høy varme i 2 min.
    5. Tilsett deretter 1 dl vann, crème fraîche, buljongpulver, tørket ingefær, og cayennepepper og miks med en stavmikser .
    6. Legg kyllingen i gryta og la det putre på middels varme i ca. 12 min. Rør om av og til.
    7. Trekk gryten av platen og bland inn babyspinat.
    8. Server kyllingcurryen med ris/gryn og haricots verts.
      Kilde: matenerklar.no
      Annonse:
      Annonse: