Urtepannekaker

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Pannekaker er noe som faller i smak hos de fleste.

Her er en spennende variant med urter og fenalår. Den kan spises varm eller kald.

Porsjoner: 4• Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

200 g fenalår
400 g sopp
1 ss olje
100 g mandelflak
2 ½ dl hvetemel
6 dl melk
3 stk egg
½ ts salt
3 ss finhakket friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)

Slik gjør du

  1. Hell hvetemel i en bolle. Tilsett litt melk om gangen og rør godt. Rør til slutt inn egg, salt og urter. La røren hvile i ca. 1/2 time før pannekakene stekes.
  2. Fres soppen i olje til den blir gyllen. Fordel den på pannekakene som rulles sammen med noen skiver av fenalår. Dryss over mandelflak.

Server pannekakene med en frisk salat.

Kommenter med Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev