Varm kyllingsalat med rødbete og fetaost

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Ferske rødbeter er superspennende!

Annonse:
Prøv vår fristende salat med kylling og fetaost i følge med den fargesterke roten. Balsamicodressing kler salaten godt.

Porsjoner: 2 • Tid: 40-60 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis Enkel

Ingredienser

3 stk rødbete
2 stk kyllingfilet i biter
4 skive grovt brød i terninger
salt og kvernet pepper
1 stk hjertesalat
ca. ½ stk ekebladsalat
½ stk mango , evt. papaya eller melon
ca. 50 g fetaost

Dressing:
2 ss balsamicoeddik
2 ss vann
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kok rødbetene i lettsaltet vann i ca. 45 minutter til de er møre. Avkjøl. Skrell rødbetene og del dem i fine båter.
  2. Forvarm ovnen til 200 °C. Legg kylling- og brødbiter ut over et bakepapir. Krydre med salt og pepper. Stek i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter til kyllingbitene er gjennomstekt og brødbitene sprø og gylne.
  3. Fordel salaten på to tallerkener og legg rødbetbitene oppå. Fordel varme kylling- og brødbiter på toppen.
  4. Bland sammen dressingen og sprinkle den over salaten. Dryss på litt flaksalt og server med det samme.

Tips: Bruk de salattypene som du liker best.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev