Annonse:

sunn vaar 2017

 
 

Tom Kah Gai med kyllingfilet

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Tom Kah Gai er en meget god og smakfull kyllingsuppe fra Thailand.

Originalt lages den av en hel kylling. Vi har tilpasset oppskriften til norske forhold og bruker kyllingfilet.

Annonse:
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

3 stk kyllingfilet
8 dl kyllingkraft
100 g frisk ingefær
1 båt hvitløk
1 stk sitrongress
2 ss fiskesaus (asiatisk)
saft og skall av 1 stk lime
3 ½ dl lett kokosmelk

Slik gjør du

  1. Finkutt ingefær, hvitløk og sitrongress.
  2. Kok opp kyllingkraften og legg i finkuttet ingefær, hvitløk og sitrongress, og la det småkoke i 3 minutter.
  3. Skjær kyllingfiletene i biter og ha dem i kraften. Kok videre i 2 minutter og tilsett resten av ingrediensene. Trekk til side og sjekk at kyllingen er ferdig kokt.

Server med kokt ris.

 

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Annonse: