Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

© 2011 - 2017 BraMat AS
Annonse:
Annonse:

Italienerne kaller tomaten for pomodoro, som betyr gulleple.

Kanskje ikke så rart når man vet hvor sunne og gode de er? En suppe som denne, laget med gullepler, hvitløk og renskåret svinekjøtt blir godt. Veldig godt.

Porsjoner: 1 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

150 g renskåret svinekjøtt i strimler
1 ss rapsolje
¼ ts salt
¼ ts grovmalt pepper

1 boks hakkede hermetiske tomater
3 båt presset hvitløk
4 dl vann
½ ts salt
½ ts tørket oregano
1 stk egg

Slik gjør du

  1. Ha tomater, presset hvitløk, salt og vann i en gryte. Kok opp og la det koke til det tykner. Kjør med stavmikser og smak til med salt og pepper
  2. Kok egget i 6 minutter. Avkjøl i kaldt vann.
  3. Stek kjøttet i varm panne med olje i ca. 2 minutter.
  4. Hell suppen i en skål og ha i kjøttstrimlene. Dryss oregano over. Del egget, og nyt det sammen med suppen.
Annonse:
Annonse: