Annonse:

sunn vaar 2017

 
 

Tomat- og hvitløksuppe

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Italienerne kaller tomaten for pomodoro, som betyr gulleple.

Annonse:
Kanskje ikke så rart når man vet hvor sunne og gode de er? En suppe som denne, laget med gullepler, hvitløk og renskåret svinekjøtt blir godt. Veldig godt.

Porsjoner: 1 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

150 g renskåret svinekjøtt i strimler
1 ss rapsolje
¼ ts salt
¼ ts grovmalt pepper

1 boks hakkede hermetiske tomater
3 båt presset hvitløk
4 dl vann
½ ts salt
½ ts tørket oregano
1 stk egg

Slik gjør du

  1. Ha tomater, presset hvitløk, salt og vann i en gryte. Kok opp og la det koke til det tykner. Kjør med stavmikser og smak til med salt og pepper
  2. Kok egget i 6 minutter. Avkjøl i kaldt vann.
  3. Stek kjøttet i varm panne med olje i ca. 2 minutter.
  4. Hell suppen i en skål og ha i kjøttstrimlene. Dryss oregano over. Del egget, og nyt det sammen med suppen.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Lesere av denne artiklen leste også

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Annonse: