Sweet and sour (sursøt gryte)

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Til denne oppskriften har vi hentet inspirasjon fra Asia.

En lett rett både med tanke på kalorier og tilberedning, og den har rikelig med smak.

Porsjoner: 2 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

Ca. 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje til steking
½ ts salt
½ ts pepper
1 stk rød paprika
1 stk rød chili
125 g sukkererter
1 boks ferdig sweet and sour saus
1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks

Slik gjør du

  1. Skjær paprika og sukkererter i strimler og hakk chilien.
  2. Brun kjøttet raskt i stekepanne i to omganger og krydre med salt og pepper.
  3. Tilsett paprika sammen med sukkererter og chili. La det steke litt med kjøttet. Hell over sursøt saus og ananas. La det trekke ca. 1 minutt.

Server med ris og salat.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev