Svinemedaljonger på pinne

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Svinefilet er magert og mørt kjøtt.

Her har vi skåret den i biffer og grillet med aprikos og oliven. Flott festmat, gjerne som en del av en grillbuffet.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis Enkel

Ingredienser

600 g indrefilet av svin
½ ts salt
½ ts pepper
1 ½ ts provencekrydder
12 stk tørket aprikos
12 stk rød cherrytomat
2 ss olje til pensling
4 stk grillspyd

Slik gjør du

  1. Skjær indrefileten i ca 1 cm tykke skiver.
  2. Gni inn medaljongene med krydder.
  3. Tre aprikoser og cherrytomater annen hver gang sammen med medaljongene på spyd.  Pensle alt med olje.
  4. Grilles forsiktig på middels varme i 4-5 minutter. Snu ofte.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev