Annonse:

sunn vaar 2017

 
 

Svinekjøtt i wok

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Du har alltid tid til wok. Denne retten er rask, enkel og kjempegod.

Annonse:
Porsjoner: 2 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis Enkel

Ingredienser

250 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje
1 stk gulrot
1 stk rød paprika
½ stk purre
1 ts buljongpulver
1 ½ dl vann
2 ts soyasaus
1 ts maisstivelse (maizena)
½ ts malt ingefær
½ ts salt
½ ts grovmalt pepper

Slik gjør du

  1. Grovriv gulrot, skjær paprika i strimler og purre i ringer.
  2. Varm oljen i woken til det ryker og brun kjøttet i små porsjoner, 2-3 minutter på sterk varme. Legg tilside.
  3. Fres grønnsakene i olje, ha kjøttet tilbake i woken og bland sammen.
  4. Bland sammen buljong, maizena og ingefær og hell over. Rør til det koker, smak til med salt og pepper, og la det trekke et par minutter.

Server med kokt ris.

Kommenter med Facebook

Annonse:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Annonse: