Asparges og parmesanost i spekeskinke

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Smakfull smårett når du har lyst på noe godt, eller den kan brukes som en tapasrett.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 skive spekeskinke
8 stk frisk grønn asparges
150 g parmesan skåret i 8 staver

Slik gjør du

  1. Rens aspargesen og kutt av rotenden. Skrell den nedre delen med en potetskreller. Forvell i kokende vann i 3-5 minutter, avhengig av tykkelsen på aspargesen.
  2. Skyll aspargesen i kaldt vann for å stoppe kokingen og tørk dem forsiktig.
  3. Bunt sammen en stav av parmesanost og en asparges og bind sammen med en skive spekeskinke. Legg dem på et serveringsfat.

Serveres sammen med ferskt brød og rømmedressing.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 292 kcal
Protein 23,7 g
Fett 21,8 g
Karbohydrater 0,3 g
Jern 0,6 mg

Kommenter med Facebook

Annonse:

Lesere av denne artiklen leste også

Meld deg på vårt nyhetsbrev