Biff á la Rio

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Litt sydlandsk inspirasjon til biffmiddagen kan aldri slå feil!

Annonse:
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

600 g biff av ytrefilet storfe
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss margarin eller oljet til steking

2 pk eggnudler (fullkorn)
2 stk lime
150 g frisk spinat
125 g sukkererter
2 stk gulrot
2 stk grønn paprika
1 ss olje til steking

Slik gjør du

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  2. Biffen stekes til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og vent til det pipler kjøttsaft opp igjen. Da er biffen medium stekt.
  3. Strimle alle grønnsaker, og wok dem lett i en wok med olje. Bland nudlene sammen med grønnsakene.
  4. Skjær lime i båter og legg ved siden av biffen, presses over kjøttet ved servering.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 523 kcal
Protein 44,9 g
Fett 10,0 g
Karbohydrater 61,0 g
Jern 5,5 mg

Kommenter med Facebook

Annonse:

Lesere av denne artiklen leste også

Meld deg på vårt nyhetsbrev