Chiliwok med renskåret svinekjøtt

PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Raskt, magert og fantastisk godt. Renskåret svinekjøtt kan du spise med verdens beste samvittighet.

Porsjoner: 2 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

300 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje til steking
1 pose wokgrønnsaker ferske eller frosne
ca. 100 g sukkererter
ca. 3 ss søt chilisaus
1 ts sesamfrø

Slik gjør du

  1. Fres kjøttet i to omganger, 2-3 minutter på sterk varme. Ta det ut av woken.
  2. Fres grønnsakene. Tilsett sukkererter og chililsaus og kok raskt opp. Dryss over sesamfrø.

Server straks med kokt ris som tilbehør.

Næringinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 389 kcal
Protein 41,4 g
Fett 17,9 g
Karbohydrater 7,5 g
Jern 2,3 mg

Kommenter med Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev