Generelt om medlemskap
Grunnmedlemskapet hos Bramats medlemsklubb, Sunn&Sprek, er gratis, men valgfrie tilleggsmoduler kan forekomme. Medlemskapet kan når som helst avsluttes ved å kontakte Bramat.no, og din registrerte informasjon kan da slettes. Det er mulig å melde seg av det ukentlige nyhetsbrevet, men samtidig å fortsette å ha tilgang til innholdet på bramat.no.

Kopiering, deling og/eller plagiering av bramat.nos innhold kan bli rettslig forfulgt.

Personer under 18 år

Personer under 18 år kan kun meldes inn hvis dette er godkjent av en av sine foreldre/foresatte.Bramat.no kan ikke ta ansvar for at påmeldinger gjøres av mindreårige uten foreldres/foresattes samtykke.

Krav til forkunnskaper
Det kreves ingen krav til forkunnskaper, men vi forutsetter at medlemmene er ved normalt god helse. Hvis du har hjerte- karsykdom, vanskelig regulerbar diabetes, eller annen sykdom, ber vi deg høre med din fastlege om innholdet Bramat.no er noe som passer deg.

Bramat.no er ikke under noen omstendigheter ansvarlig for person- eller materielle skader ved bruk av treningsvideoer og artikler. Våre instruktører har lang erfaring, men du må selv ta ansvar for at treningen gjøres riktig.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle feil i informasjonen på Bramat.no.

Personlige data
Bramat.no lagrer enkelte opplysninger (valgfritt å registrere) om medlemmene. Epost må registreres da denne brukes til å verifisere deg som bruker, og mulighet for å resette passord.
Bramat.no benytter cookies. Les mer om cookies og personvern her.