Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

En nydelig og mettende suppe som er ferdig på en, to, tre.

Suppen kan varieres ved å tilsette reker, blåskjell og hakkede urter. Du kan også bytte ut torsk og laks med annen fisk, f.eks. breiflabb.

Ingredienser

  • 8 dl fiskekraft
  • 2 dl matfløte
  • 1 stk finhakket fennikel
  • 2 stk gulrot i skiver
  • 200 g torskefilet eller annen hvit fisk i terninger
  • 200 g laksefilet eller annen rød fisk i terninger
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
  • 1 båt knust hvitløk
  • 1 stk rød chili finhakket (fjern frøene)
  • ½ stk purre i strimler
  • 4 ts crème fraîche lett, 18 %

Slik gjør du det

Kok opp kraft og fløte.

Tilsett alle ingrediensene bortsett fra purre og crème fraîche.

La suppen småkoke i ca. 5 minutter til fisken er gjennomkokt.

Tilsett purre og crème fraîche i det siste kokeminutt.

Smak til med pepper.

Server suppen med crème fraîche og godt brød til.

Kilde: Frukt.no
Annonse:
Annonse: