Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

En muffinsform kan fylles med mer enn kakerøre.

Disse matmuffinsene kan du bake mange av, slik at du kan fryse ned. Så er det bare å tine dem ved behov. Kjempegode til kveldsmat eller ved siden av gryteretter eller suppe.

Ingredienser

  • 1 stk rødløk
  • 1 stk grønn squash
  • 4 stk egg
  • 1 beger kesam original
  • 4 dl hvetemel
  • 2 dl sammalt hvete, grov
  • 2 ss solsikkeolje
  • 3 ts bakepulver
  • 50 g revet hvitost
  • 2 ss finhakket frisk dill
  • 2 ss finhakket frisk estragon
  • 2 ss finhakket frisk basilikum

Fremgangsmåte

Riv squash på rivjern. Legg den i et dørslag. Strø på salt og la den stå og dryppe av i 30 minutter. Sett stekeovnen på 200°C.
Skrell og finhakk løk. Klem væsken ut av squashen og legg den på et papirhåndkle.

Visp sammen egg, kesam og olje. Bland i mel og bakepulver.

Bland deretter i løk, urter, squash og ost og legg røren i smurte muffinsformer.

Stek muffinsene i ovnen i 20-25 minutter.

Annonse:
Annonse: