Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Grillet frukt passer godt i matsalater, og setter en ekstra spiss på en ellers deilig smak.

Vi har brukt pære som er nydelig sammen med chevre, men fersken, nektarin og plomme er like godt.

Ingredienser

  • 2 stk pære
  • 1 stk rød spisskål
  • 100 g chevre (eller mer)
  • 12 stk valnøttkjerner
  • 1 pk småbladet salat
  • 4 ss balsamicoeddik
  • 2 ss olivenolje
  • pepper

Fremgangsmåte

Skyll pærer, spisskål og salat. Skjær pærene og chèvre i 1 cm tykke skiver.
Del spisskålen i 4 eller 6 båter. Pensle pærer, chèvre og spisskål med olje og grill på sterk varme et par minutter på begge sider.

Dander salaten på et fat og legg de ferdige grillede ingrediensene på. Dryss over hakkede valnøtter.
Hell på balsamicoeddik og litt olivenolje og kvern pepper over.

Om du ønsker kan du pynte med spiselige blomster.

Kilde: Frukt.no

Annonse:
Annonse: