Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Svinekjøtt kan brukes til alt. Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat.

Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel

Ingredienser

600 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet
1 ½ l kjøttbuljong (utblandet)
200 g gulrot
1 stk blomkål
4 stk vårløk
200 g frisk grønn asparges

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i strimler, og gulrøttene i skiver. Kok opp buljongen og la kjøttet og gulrøttene trekke ca. 5 minutter i buljongen.
  2. Del blomkålen i små buketter, skjær vårløken i ringer og del aspargesen i 2 hvis de er store.
  3. Ha grønnsakene i og la det trekke ca 10 minutter.

Serveres med godt brød.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 218 kcal
Protein 37,6 g
Fett 3,4 g
Karbohydrater 8,7 g
Jern 2,5 mg
Annonse:
Annonse: